Kwaliteit
Brinks Transport Rijssen
Kwaliteit
Brinks Transport staat voor kwaliteit!

Brinks Transport staat voor kwaliteit! Kwaliteit in onze dienstverlening, kwaliteit door ons goed opgeleid personeel, kwaliteit door ons moderne wagenpark en kwaliteit door ons moderne en complete software pakket.

Brinks Transport Rijssen | Hofleverancier

Hofleverancier

De kwaliteit wordt nog eens duidelijk onderstreept door het predicaat ‘Hofleverancier’. Wij zijn enorm trots op dit certificaat omdat het staat voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming die nu al meer dan 160 jaar bestaat.

Brinks Transport Rijssen | Dekra ISO 9001

ISO 9001 – 2015

Brinks transport is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Dekra. In het kader van deze certificatie zijn en worden werkprocessen, communicatie, kwaliteitsbewaking getoetst aan internationale normen. Brinks Transport hecht veel waarde aan continue verbetering en ziet deze ISO certificatie als een belangrijk middel om dit te bewerkstelligen.

Brinks Transport Rijssen | Keurmerk transport & logistiek

Keurmerk Transport en Logistiek

Het Keurmerk Transport & Logistiek is een overkoepelend keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Dat betekent dat Brinks Transport, voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo legt het keurmerk de basis voor een gezond bedrijf en richt het zich op verdere groei van succesvol ondernemerschap.

Erkend verhuizer

Erkende verhuizers voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Niet alleen door een instantie maar ook door de klant middels een doorlopend reviewsysteem van Klantvertellen. De verhuizing is verzekerd tegen schades en de algemene voorwaarden zijn opgesteld samen met de Consumentenbond. Uw verhuizing is in deskundige handen. Brinks Transport is een erkende verhuizer.

Brinks Transport Rijssen | Euromovers

Euromovers

Brinks Transport Rijssen maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa, o.a. de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd. De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende nationale/internationaal opererende bedrijven. Voor de klant betekent het dat de verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.