Diensten
Brinks Transport Rijssen

Homedelivery

Brinks Transport is een complete logistieke dienstverlener met een modern en specialistisch wagenpark. Onze bakwagens, trailers en B-rijbewijs bussen met meubelbak zijn ingericht op het vervoeren van zendingen die net wat meer aandacht nodig hebben. Geen standaard pallet vervoer dus, maar juist transport met een toegevoegde waarde!

Brinks Transport Rijssen

Projecten

Brinks Transport is ook voor speciale projecten de juiste partner. U kunt hierbij denken aan het leveren van complete interieurs voor winkels en horecagelegenheden maar ook aan tijdelijke opslag van een gedeelte van een winkel interieur. Dit leveren we vervolgens weer uit per winkel op de gewenste datum en tijd.

Brinks Transport Rijssen

Warehousing

Ons warehouse in het centraal gelegen Rijssen is een logistiek centrum van maar liefst 16.000m2. U kunt het hele logistiek proces aan ons uitbesteden. Vanuit ons distributiecentrum, coördineren wij uw voorraadbeheer en distributie door heel Europa. U kunt gebruik maken van ons modern Warehouse Management Systeem.

Brinks Transport Rijssen | Verhuislift

Verhuizingen

Al meer dan 160 jaar is Brinks een begrip in het verhuizen van particulieren. Daar zijn we trots op. Ons familiebedrijf heeft ruime ervaring in nationale én internationale verhuizingen. Ook voor het opslaan van uw inboedel kunt u bij ons terecht.