Verhuizingen
Brinks Transport Rijssen
Diensten
Verhuizingen

Al meer dan 160 jaar is Brinks een begrip in het verhuizen van particulieren. Daar zijn we trots op. Ons familiebedrijf heeft ruime ervaring in nationale én internationale verhuizingen. Ook voor het opslaan van uw inboedel kunt u bij ons terecht.

Onze verhuisadviseur helpt u graag op weg.

Checklist verhuizen

Uw wensen en uw budget! Erkende verhuizers zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw persoonlijke verhuizing. 

Offerte aanvragen

Met een aantal gegevens kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van de omvang van je verhuizing of benodigde opslagruimte.

Tips & Instructies

Je vindt op onze website diverse tips & instructies die helpen bij het voorbereiden van de verhuizing. Ook voor na de verhuizing zijn er enkele tips.

Inboedelopslag

Kunt u uw nieuwe woning nog niet in? Of moet u tijdelijk uw meubelen opslaan? In ons warehouse in Rijssen wordt uw inboedel veilig opgeslagen.

Brinks Transport Rijssen
Onbezorgd
verhuizen
Uw persoonlijke spullen in vertrouwde handen

Bij Brinks weten we dat u zuinig bent op uw spullen en dit ook van ons verwacht. Wij zijn Iso-gecertificeerd, lid van Euromovers en hebben het keurmerk Erkende verhuizer. Verhuizen met een Erkende Verhuizer heeft veel voordelen. Op uw binnenlandse inboedelverhuizing is het Garantiecertificaat Erkende Verhuizer van toepassing. Dit certificaat zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt verhuizen, dankzij unieke garanties en de verhuisverzekering.

Elke verhuizing is anders. Net als ieder budget. Daarom zijn onze verhuisdiensten compleet op uw wensen af te stemmen. Want wist u dat een verhuizer inschakelen helemaal niet duur hoeft te zijn? Of het nu gaat om een complete verhuizing of het verhuizen van alleen de grote stukken zoals kasten, bankstel en bedden. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u.

Vragen?
Wij bellen u

Heeft u een vraag? Bel ons rechtstreeks of vul uw gegevens in en dan bellen wij u terug tijdens kantooruren. 

Verhuizingen & Inboedelopslag: 0548-512890

Brinks Transport Rijssen