Projecten
Brinks Transport Rijssen
Diensten
Projecten

Brinks Transport is een complete logistieke dienstverlener die ook voor speciale projecten de juiste partner is. Deze projecten zijn veelvuldig gericht op de B2B markt. U kunt hierbij denken aan het leveren van complete interieurs voor winkels en horecagelegenheden maar ook aan tijdelijke opslag van een gedeelte van een winkel interieur. Dit leveren we vervolgens weer uit per winkel op de gewenste datum en tijd.

Daarnaast heeft Brinks Transport veel ervaring met grote en complexe leveringen aan hotels, vakantieparken en cruiseschepen. Het complete proces kunnen wij voor u uitvoeren: vanaf ontvangst van de verschillende goederen, de opslag, het samenstellen van leveringen per kamer of verdieping, tot de compleet verzorgde levering. We kunnen hier maatwerk leveren, precies zoals u het graag wil zien.

RECEPTIONIST
Hotels & vakantieparken

Wij lossen de inboedel naar “room of choice”. Hierbij wordt het meubilair verdeeld in de juiste kamers of vakantiewoningen.

CUTLERY
Winkels & horeca

Brinks kan de levering van complete interieurs van uw winkel of horecabedrijf voor u verzorgen.

Bedrijfsverhuizingen

Ook voor het verhuizen van uw bedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Tevens verhuizen wij uw archieven.

Globe In Hand
Standaard tot fullservice

Wij leveren uw goederen niet alleen op tijd en op het juiste adres, ook op de manier die bij u en uw klanten past.

Juiste
vervoerder
Kwetsbare ladingen en zendingen

Brinks Transport is ook de juiste vervoerder voor het leveren van kwetsbare ladingen en zendingen met strakke levertijden. Dit kan voor kleinere LTL zendingen maar voor ook voor complete vrachten (FTL).

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. In overleg met onze verhuis consultant kunnen we de perfecte oplossing voor u samenstellen en uitvoeren.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.