Warehousing
Diensten
Warehousing

Brinks Transport is een moderne logistieke dienstverlening die het gehele proces vanaf order ontvangst tot en met de uitlevering naar de eindklant voor u kan verzorgen. Warehousing is hierin een cruciaal onderdeel. Met 30.000 m2 heeft Brinks Transport voldoende ruimte ter beschikking om uw goederen en zendingen op te slaan.

Brinks Transport is gespecialiseerd in warehouse oplossingen voor klanten die hun logistieke proces willen uitbesteden en grotendeels particuliere leveringen verzorgen. Onze klanten zijn o.a. actief in binnen- en buitenmeubels, interieurs, keukens, sanitair, kachels en zonwering. Het warehouse van Brinks Transport is hier ook op ingericht met entresolvloeren en flexibele locaties. Op die manier kunnen we snel schakelen om de processen optimaal te houden.

Warehouse
Ons warehouse in het centraal gelegen Rijssen is een logistiek centrum van maar liefst 16.000m2.
Crossdocking

Crossdocking is een dienst die wij aanbieden. Bij crossdocking worden binnenkomende goederen vrijwel meteen verzonden.

RETURN
Retourlogistiek

Retourlogistiek is het ophalen van verkeerd geleverde, beschadigde, of afgeschreven producten.

Geen zorgen
over opslag
Brinks de partner in warehousing

Met ons moderne TMS/ERP softwarepakket kunnen we koppelingen maken met de software systemen van onze klanten om de informatie stroom over klantorders en bestellingen geautomatiseerd te laten verlopen. Beide partijen zijn hierdoor voorzien van de laatste informatie.

Met de toeleveranciers maken we afspraken over de binnen komende zendingen en we kunnen er voor zorgen dat die informatie ook automatisch bij onze klanten terecht komt. De zendingen worden gecontroleerd en vervolgens ingeslagen. Op ons portal kunnen klanten altijd de laatste stand van de voorraden inzien.

Op het moment dat orders compleet zijn, sturen wij u een bericht en kan de afleverdatum vastgezet worden of kunnen wij de eindklant een bericht sturen met daarin het verzoek om zelf de afleverdatum vast te stellen. Ook daarin kunnen wij u dus compleet ontzorgen.

Vervolgens zorgt Brinks Transport er voor dat uw zendingen vlak voor de uitleverdatum klaar gezet worden, geladen en geleverd worden. Na een succesvolle aflevering sturen wij u een bericht dat de zending geleverd is en dat u de factuur kunt opmaken.

Het voordeel van uw logistieke operatie uitbesteden aan Brinks Transport is dat wij hierin gespecialiseerd zijn, werken met ervaren en goed opgeleid personeel, dat u een goed overzicht heeft over uw voorraden en compleetheid van de orders, dat we uw administratieve handelingen terug dringen tot een absoluut minimum en dat we flexibel kunnen meebewegen met uw voorraadniveaus.