Homedelivery
Brinks Transport Rijssen
Diensten
Homedelivery

Brinks Transport is een complete logistieke dienstverlener met een modern en specialistisch wagenpark. Onze bakwagens, trailers en B-rijbewijs bussen met meubelbak zijn ingericht op het vervoeren van zendingen die net wat meer aandacht nodig hebben. Geen standaard pallet vervoer dus, maar juist transport met een toegevoegde waarde! Brinks Transport werkt met een wisselbak systeem voor onze bakwagens en al onze bakken zijn uitgerust met een lat-om-lat binnenkant en een (verlengde) laadklep. Hierdoor kunnen wij alle zendingen goed vastzetten zodat er tijdens het transport niets mee kan gebeuren. Dit komt natuurlijk voort uit onze verhuiservaring. Het oog voor detail en kwaliteit nemen we mee ook richting de distributie.

Onze chauffeurs/monteurs/bijrijders zijn goed opgeleid en hebben oog voor detail. Het is ons doel om uw klanten tevreden achter te laten nadat wij uw zending hebben geleverd. Dat kan betekenen dat wij het op een gewenste plek achter laten, dat wij het uitpakken en verpakkingsmaterialen mee retour nemen, dat wij meubels kunnen monteren en dat we er voor zorgen dat schades voorkomen worden.

Keuken logistiek

Brinks Transport Rijssen ontzorgt u in het complete proces op het gebied van keukenlogistiek.

Meubel logistiek

Wij verzorgen het complete proces voor u. Inclusief ontvangst, opslag, orderpicken, etc.

B2C levering

Dankzij ons moderne wagenpark is het lossen van particuliere leveringen geen probleem.

Retour logistiek

Brinks is gespecialiseerd in retourlogistiek en beschikt over een eigen retourafdeling.

Brinks Transport Rijssen
Modern &
specialistisch
Complete logistieke dienstverlener

Alle auto’s van Brinks Transport zijn uitgerust met moderne boordcomputers en het vragenpad kan afgestemd worden op het type levering. Indien gewenst kunnen er foto’s gemaakt worden die vervolgens beschikbaar zijn in onze webportaal.

Brinks Transport maakt gebruik van een modern TMS/ERP softwarepakket waarin op allerlei manieren transport opdrachten ingegeven kunnen worden. Bij voorkeur creëren we een koppeling tussen het pakket van de klant en ons pakket zodat orders en wijzigingen op orders automatisch binnen komen en beide partijen altijd werken met de laatste gegevens.

Wij transporteren diverse producten: binnen meubelen, buiten meubelen, interieurs, keukens, sanitair, kachels en zonwering. Onze specialiteit ligt juist in de diversiteit. Het merendeel van de zendingen leveren wij af bij particulieren. Dat kan als een 1-mans distributie zending maar ook zeker als een 2-mans distributie zending. In dit geval gaat de chauffeur op pad met een bijrijder, het gaat dan vaak om grotere en zwaardere zendingen die juist vakmanschap vereisen bij de uitlevering: keukens, grote binnen- en buitenmeubelen, interieurs, etc.

Brinks Transport is gespecialiseerd in distributie in Nederland, België en Duitsland. In deze landen rijden wij rechtstreekse ritten, we maken dus niet gebruik van een distributie netwerk. Hierdoor garanderen wij minimale handling en maximale kwaliteit (eigen auto’s, getrainde chauffeurs en bijrijders).