Over ons
Brinks Transport Rijssen
volledige
proces

Over Brinks Transport

Brinks Transport is een moderne logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het volledige proces rondom particuliere leveringen. Dit doen wij voor meubel-, keuken-, interieur-, sanitair, zonwering en kachelklanten. We streven naar een ongeëvenaarde kwaliteit met betrekking tot de afhandeling van de goederen die wij laden, lossen, opslaan en inhuizen. Door een uitgekiende combinatie tussen logistieke dienstverlening, automatisering en transport- en opslagfaciliteiten kunnen wij het hele traject van order tot en met aflevering verzorgen, inclusief voorraadbeheer en eindleveranties.

Brinks Transport kan u ontzorgen in het gehele proces. Hiervoor gebruiken wij onze kernwaarden: flexibiliteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en duurzaamheid. 

Brinks Transport levert logistieke totaaloplossingen op maat. U als klant bepaalt hoe ver onze dienstverlening precies moet gaan. Door ons uitgebreide dienstenpakket kunnen we voor elke situatie de beste oplossing realiseren.

Hiervoor gebruiken we 3 diensten die elkaar aanvullen en versterken:

Distributie

Brinks Transport is gespecialiseerd in particuliere leveringen van zowel grote als kleinere zendingen met complete ontzorging van opdrachtgevers en klanten.

Warehousing

Brinks Transport heeft een modern warehouse wat ingericht is op het logistieke proces van particuliere zendingen. Naast een warehouse proces verzorgen wij ook een crossdock operatie.

Verhuizingen en inboedelopslag

Wij verzorgen nationale en internationale verhuizingen van zowel instellingen, bedrijven en particulieren. Wij kunnen uw inventaris en inboedel opslaan in een geventileerde container die in een verwarmde en beveiligde ruimte staat.